dimecres, 14 d’octubre del 2009

Les nostres necessitats

La nostra associació veu com necessitats primordials el tema d’ajuda a domicili, en un horari que cobrisca les verdaderes prioritats de les persones, amb un franja horària que se adeqüeu a elles.

Dins del tema d'ajuda domiciliària estaria bé que cobrirà l’atenció a les persones respecte a temes com la higiene i l'alimentació però també a nivell social, ja que estan molt soles, sense res més que poder fer que mirar la pantalla del televisor i dia a dia van disminuint les seues capacitats cognitives. Caldria algún tipus de treball de cara a estimular aquesta àrea que es queda sempre pendent.També de forma imperiosa el tema de la creació del Centre de Dia / Residència.També seria interessant que funcionara una bona xarxa de voluntariat a la qual poder accedir segons les diferents activitats, tant de acompanyament per acudir algun lloc determinat com centre de Respir /C. de dia, de acompanyament per a la sociabilització del malalt, a casa seua per a motivar-lo en exercicis d’estimulació cognitiva, per prevenir el procés deteriorament, i descarregar al familiar un temps per a ocupar-se d'ell mateix.



I també per a les associacions ens faria falta algun tipus d’ajuda , sobre tot assessorament per saber on devem o no sol·licitar ajudes, gestió de la pròpia associació…

Rosa Filella
Representant de Respir
respir@hotmail.com
ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE PERSONES AMB DEMENCIES
Telf:652.069.451-962452691

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada