divendres, 21 de setembre del 2012

Dia Mundial de l'Alzheimer - Crear Llaços


El 21 de setembre es el dia mundial de l’Alzheimer. Aquest any, des de l’associació RESPIR ens agradaria promoure una acció conjunta a nivell mundial: "Crear Llaços", impulsada per la web allzheimeruniversal.blogspot.com


Llaços entre qui vivim molt de prop la malaltia i entre qui ho desconeixen quasi tot sobre ella. Perquè creguem que esta malaltia necessita d’una xarxa i que la solidaritat i la participació son valors necessaris per a poder cuidar més i millor. Perquè aprenem tots de tots i prendre consciencia del problema ens farà estar millor preparats per al camí que encara ens queda  per recórrer. Perquè conèixer la malaltia i els seus efectes es un mode també de respectar la dignitat dels afectats.

Cada llaç representa la veu de tots aquells que estan afectats per la malaltia d’una manera  o d’una altra.  

Crear Llaços tracta d’implicar a tots els ciutadans del planeta per a que hui 21 de setembre, dia mundial de l’Alzheimer, tots siguem partícips de dita celebració.

Què hem de fer?

Es tracta de posar-te un llaç morat, el color escollit per aquesta iniciativa, a la solapa. Així intentarem cridar  l’atenció i de conscienciar sobre la malaltia, de solidaritzar-se amb qui la sofreixen i amb qui cuida d’un malalt o familiar amb Alzheimer.

Al centre de salut hem estat aquest matí repartint llaços entre els veïnes i veïnes del nostre poble. Ahir també ho férem al concert benèfic de la Coral.  Pots trobar llaços a l’aula de RESPIR de la llar dels Nostre Majors. La idea és repartir llaços entre els teus amics, familiars, companys de feina, veïns... així ajudar a conscienciar sobre l’Alzheimer i fer del dia de hui 21 de setembre, una iniciativa per als que ja no recorden.

Prepara els teus Llaços i comparteix-los amb qui vulgues!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada