dijous, 24 d’abril del 2014

DIA DEL LLIBRE

El passat dijous 24 d’abril, aprofitant que el dia d’abans havia sigut el DIA DEL LLIBRE, decidirem sortir al mercat municipal per recaptar fons i concienciar als nostres conciutadans sobre la nostra associació i la tasca que realitzem allí.

La jornada es va caracteritzar per la col·laboració i entrega desinteresada de llibres de la gent del poble. Es tractava de fomentar la lectura a totes les edats, ja que acudiren a la nostra parada gent de tota clase d’edat, des dels més menuts que teniemn festa a l’escola, fins a persones més majors als qui apasiona la lectura.

Gràcies a l’ajuda de molta gent que participà amb donacions de llibres de tot tipus, conjuntment amb llibres donats per la biblioteca municipal, recollirem més de dues-centes obres.

El preu simbòlic de la donació d’1 euro per llibre tingué una gran acollida. Prompte se’ns va plenar l’estand i la gent preguntava i s’oferia per a, en cas de realizar futures eixides del mateix tipus, col·laborar amb nosaltres i aportar-nos més llibres.

També comptavem amb els llibres de l'autor local Maurici Belmonte qui destinà un euro de cadascun dels seus llibres venuts per a l’associació RESPIR.

En vista de l’èxit que tenirem hem decidit tornar a eixir en un futur al mercat, amb els llibres que ens han sobrat i moltes més aportacions que la gent esta fent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada