divendres, 11 d’abril del 2014

CURS D’INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT

El Curs d’Introducció al Voluntariat s’ha realitzat per l’associació Respir a la Llar dels Jubilats de Vva de Castellón, durant els dies  9,10 i 11 d’abril de 2014. El curs ha tingut una durada total de 6 hores en horari de 10 a 12 h del mati. El total de participants al curs ha sigut de 10 persones.
Aquest Curs forma part del Programa Esperança és vida VI com una de les activitats de formació destinades a la xarxa de voluntaris que col·laboren en la nostra associació, tal i com proclama la Llei del Voluntariat (15 de gener de 1996) a un dels seus articles, on s’estipula que les persones voluntàries membres d’una associació tenen dret a rebre de les entitats que desenvolupen l’acció voluntària, tant amb caràcter inicial com permanent, la informació, formació, orientació, suport i, en el seu cas, els mitjans materials necessaris per a l’exercici de les funcions que se’ls assignen.


Objectius Principals
 · Introduir a les persones que col·laboren en l’associació RESPIR com a voluntaris alguns conceptes bàsics sobre el treball amb les persones amb demència.
· Fomentar el voluntariat i la participació ciutadana al nostre municipi.
· Dotar de coneixements i ferramentes específiques als voluntaris de la nostra associació.
· Sensibilitzar a la població en general sobre les tasques de les associacions i del voluntariat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada