dimecres, 9 d’abril del 2014

XERRADES DE PREVENCIÓ I PROMOCIÓ DE LA SALUT DELS NOSTRES MAJORS.

Els passats dies 2 i 9 d’abril organitzarem des de l’Associació Respir de Vva de Castellón unes xerrades dirigides als nostres majors per promocionar hàbits de vida saludable i un envelliment actiu.

Les xerrades, a càrrec de cinc estudiants de tercer de grau d’infermeria de la Universitat Catòlica de Valencia, Silvia Barber, Carolina Salvador, Francisca Martín, Paula Moreno i Estefanía Talens, tingueren un gran èxit d’assistència i participació de la població castellonenca.

Els temes que tractaren, dividits en dues sessions donat l’ampli contingut d’informació, foren matèries molt importants com ara la nutrició, la prevenció de la diabetis, la importància de l’exercici físic i la prevenció de caigudes a la tercera edat.

Les xerrades foren molt interessants i instructives ja que les docents utilitzaren activitats de treball en grup com per exemple balls, jocs, exercicis d’educació física adequats a la tercera edat, etc., que promogueren la participació de tots els assistents. Com a remat final, acabarem amb uns berenars saludables amb  fruita i sucs naturals per posar en pràctica allò aprés durant les sessions. També es dedicà un temps per la reflexió i debat i per resoldre dubtes i preguntes.

Els assistents quedaren francament contents i motivats per les xerrades i no faltaren les propostes de realitzar més xerrades en un futur.

L’associació RESPIR intenta que fomentant la promoció de la salut aconseguim que la gent del nostre poble puga adquirir i mantenir conductes saludables que l’ajuden a millorar la seua qualitat de vida, identificant i estudiant els principals problemes de salut que afecten a la societat i que necessiten per a la seua prevenció i promoció un tractament socio- educatiu.


Esperem organitzar més xerrades i des d’ací volem agrair l’assistència a tota la gent que participà i especialment, a les cinc infermeres que impartiren les xerrades. Moltes gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada